Λίγα λόγια για το διεθνές δίκτυο σπουδών ΑΧΟΝ...

Σπουδές με αξιώσεις!

Μια δυναμική παρουσία στην εκπαιδευτική πραγματικότητα της Ελλάδας και της Ευρώπης. Το διεθνές δίκτυο ΑΧΟΝ , από το 1995, μέσα στα τόσα χρόνια της δράσης του, ανανέωσε την εκπαιδευτική ζωή, φέρνοντας νέες ιδέες, νέες αξίες, νέα πρωτοποριακά προγράμματα.

Ξεκινώντας από την διδασκαλία ξένων γλωσσών, όπου αποτελεί το μεγαλύτερο δίκτυο στη χώρα μας, επεκτάθηκε σύντομα στην πληροφορική, στην προετοιμασία σπουδαστών για βρετανικά πανεπιστήμια, στην κατάρτηση στην μηχανογραφημένη λογιστική, στην εκπαίδευση καθηγητών αγγλικής γλώσσας... και η δυναμική πορεία του συνεχίζεται!

Μια πορεία γεμάτη επιτυχίες

Σήμερα, το δίκτυο ΑΧΟΝ περιλαμβάνει 350 κέντρα σε Ελλάδα, Κύπρο, Αίγυπτο και Ρουμανία με πρόβλεψη για ραγδαία αύξησή τους το αμέσως επόμενο διάστημα. Στα κέντρα αυτά απασχολούνται 1100 καθηγητες, από τους καλύτερους του κλάδου τους, ενώ τις δραστηριότητες του δικτύου υποστηρίζουν 450 διοικητικά στελέχη. Κάθε χρόνο, πάνω απο 40.000 σπουδαστές κάθε ηλικίας επωφελούνται από τις υπηρεσίες του ΑΧΟΝ, που είναι από τις καλύτερες στην Ευρώπη.

Στο δίκτυο εφαρμόζονται προηγμένα προγράμματα διδασκαλίας, ενώ το Ειδικό Κέντρο Ανάπτυξης παρακολουθεί όλες τις σύγχρονες τάσεις και αναπτύσσει πρωτοπορειακές μεθόδους, όπως για παράδειγμα την τεχική της teleconference. Eτσι οι σπουδαστές του ΑΧΟΝ μπορούν να παρακολουθούν διαλέξεις και μαθήματα σε σύνδεση με κορυφαίους διεθνείς οργανισμούς. Επίσης, ειδικό σώμα επιθεωρητών του δικτύου ελέγχει συστηματικά την ποιότητα σπουδών και φροντίζει γιά την διατήρηση των υψηλών στάνταρντς.

Σπουδές με εξέλιξη και προοπτική

Το διεθνές δίκτυο ΑΧΟΝ φιλοδοξεί να προσφέρει ένα ολοκληρωμένο σύνολο εκπαιδευτικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, που θα στηρίζουν το δραστήριο Ευρωπαίο Έλληνα του 21ου αιώνα από την παιδική του ηλικία μέχρι την επαγγελματική του καταξίωση! Σε αυτήν την πορεία μας, οι ανάγκες, οι απαιτήσεις, οι επιθυμίες σας θα είναι οδηγός μας!